Slett konto
Du kan slette Morphos-kontoen din fullstendig når som helst. Profil, måltider, oppskrifter, handleliste, vekthistorikk, påminnelser og sportsoppføringer fjernes permanent. Dette kan ikke angres.
For å være på den sikre siden skjer sletting i to trinn: Du ber om det når du er pålogget og bekrefter det via en lenke som vi sender deg på e-post. Dette betyr at ingen andre enn du kan slette kontoen din – ikke engang med din ulåste mobiltelefon.
Måte 1: I appen
Åpne Morphos, trykk på profilen din øverst til høyre, og trykk deretter på Innstillinger og helt nederst i faresonen Slett konto . Du vil motta en e-post - kun lenken i den vil slette kontoen.
Vei 2: Her i nettleseren
Laster inn …
Abonnement og kvitteringer
Et abonnement via App Store eller Google Play slutter ikke når kontoen slettes. Vennligst avbryt der du fullførte det. Vi oppbevarer kvitteringer for betalinger så lenge loven krever det; de inneholder verken navn eller ernæringsinformasjon.